Om PULS - Sport & motion

PULS er en del af Sport & Event Park Esbjerg

PULS er et sports- og motionstilbud som giver adgang til en bred vifte af Sport & Event Park Esbjergs faciliteter.

Som udgangspunkt tilbydes der adgang til sports- og motionsfaciliteterne i Veldtofte Idrætspark og Guldager Idrætscenter gennem et månedligt PULS motionsabonnement.

Men PULS – Sport og Motion er meget mere end det. I dag tilbydes f.eks. Flexfodbold, svømning, mountainbike, badmintom m.m. og du sammensætter selv de aktiviteter, dit medlemskab skal give dig adgang til.

Dette kan du gøre gennem køb af enten motionsabonnement eller klippekort.

Det er desuden altid muligt at købe en enkelte adgang til vores faciliteter (på timebasis).

Oprindeligt blev motionstilbuddet startet op i 2014 under navnet Sport & Event Club og gav udelukkende adgang til faciliteterne i Veldtofte og Gl. Vardevej.

Senere blev konceptet udvidet, og både wellness på Gl. Vardevej og motionsaktiviteterne i Guldager blev en supplerende mulighed. Konceptet skiftede her navn til SEPE Fitness.

I januar 2019 relancerede vi konceptet, og alle aktiviteter og motionstilbud under Sport & Event Park Esbjerg går nu under navnet PULS.
Senest i september 2019 er motionstilbuddene blevet omstruktureret, og motionsabonnementerne er blevet en mere integreret del af de samlede faciliteter.

PULS er en del af Sport & Event Park Esbjerg, som er en selvejende institution under Esbjerg Kommune, der driver nogle af sportsanlæggene i kommunen